Moje konto
Sample text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit nullam nunc justo sagittis suscipit ultrices.
Składniki:– 2-3 garście świeżego szpinaku– 1/4 czerwonej kapusty– 1 ogórek– 1 pomidor– 1 mała cebula czerwona– garść orzechów włoskich– 2 łyżki octu balsamicznego– 3 łyżki oliwy z oliwek– sól i pieprz do smakuWartości odżywcze (przybliżone):– kalorie: około 200 kcal– białko: około 5 g– tłuszcz: około 12 g– węglowodany: około 20 gPrzygotowanie:1. Szpinak dokładnie umyj i osusz.2. Czerwoną kapustę pokrój na cienkie paski.3. Ogórka, pomidora i cebulę pokrój w drobną kostkę.4. Orzechy włoskie lekko posiekaj.5. W dużej misce wymieszaj szpinak, czerwoną kapustę, ogórka, pomidora, cebulę i orzechy.6. W osobnej miseczce przygotuj sos, mieszając ocet balsamiczny, oliwę z oliwek, sól i pieprz.7. Polej sałatkę sosem, delikatnie wymieszaj.Ta kolorowa sałatka ze szpinakiem i czerwoną kapustą będzie nie tylko pysznym, ale również bardzo zdrowym dodatkiem do Twojego posiłku. Smacznego!
Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *
Komentarz *
Nazwa *
E-mail *
Witryna internetowa
Zapamiętaj moje dane w tej przeglądarce podczas pisania kolejnych komentarzy.
Opublikuj komentarz